• Kök

 • Makeover av kök

  Ibland kan en enkel makeover vara lösningen!

  Man använder sig av det befintliga i största möjliga utsträckning vilket sparar på resurserna och därmed på miljön. Det är - som i det här fallet - möjligt att åstadkomma en stor förändring genom att byta bänkskivor, ta bort plastmatta och måla golvet, måla luckorna, byta diskhon och komplettera med lite extra skåp och hyllor.

 • Kök, vindslägenhet

  Här har vi ett bra exempel på hur man kan utnyttja utrymmen som gått förlorade. I det här fallet handlar det om hyllan bakom diskbänken där väggen behövdes flyttas ut så att man fick bekväm ståhöjd framför arbetsbänken. Utrymmet under hyllan används som förråd/skafferi. Vi är särskilt skickliga på att ta till vara på alla utrymmen. Tänk på att det aldrig kan blir för mycket förvaringsutrymme - bara för lite!

 • Inbyggnad av en side by side

  För att Side by side-modellen (kombinerad kyl och frys) inte skulle kännas så separat integrerade vi den i den befintliga nischen.

  Detta gjorde vi genom att stänga till öppna ytor med en vägg kaklad i samma fina naturstensmosaik som den befintliga. Med det inbyggda skåpet ovanför side by side-modellen används utrymmen som annars hade gått förlorade.