• Om företaget

  • Skapalunda står för inspiration, förändring samt kreativitet - att ”skapa annorlunda”. Vår verksamhet genomsyras av ett kvalitetstänkande samt arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi har inga begränsningar och är duktiga på att förenkla människors vardag genom praktiska och funktionella lösningar. Vi har även som policy att alltid arbeta med målsättningen att allt ska vara så ekologiskt och hållbart som möjligt.

    Företaget Skapalunda har funnits sedan 2005 och drivs av Ralph Heubach. Han utbildade sig till möbelsnickare i hemlandet Tyskland och har 25 års branscherfarenhet. Yrkeskarriären innehåller möbelsnickeri, plattsättning, byggnation, modellbyggnation, rörmokeri, plåtslageri, måleri samt byggnation av kulisser.

    Vi som arbetar inom företaget har arbetat med en mängd olika material och är skickliga på att hitta smarta lösningar på det mesta. Dessa är dessutom noggrant utförda och vi lägger stor möda på att de ska vara estetiskt tilltalande. Vi är innovativa och har stor kompetens inom våra arbetsområden.

    Vi arbetar huvudsakligen i Karlstad samt i resterande Värmland men har även genomfört olika projekt i Stockholm, Göteborg och Oslo. Vår kundkrets består av privatpersoner och företag som ställer höga krav på utseende och funktion.